Sposób przygotowania

Szynkę podzielić na dwie porcje. Każdą
nasmarować olejem. Posypać solą,
pieprzem i Vegetą. Każdą dokładnie obtoczyć
w majeranku i polać miodem i odrobiną oleju.
Wstawić na około godzinę do lodówki. Po tym
czasie ułożyć na blasze. Zasypać startą na
tarce marchewką i pietruszką, a także posiekaną
natką. Piec do momentu kiedy szynka będzie
miękka i rumiana. Po przewróceniu na drugą
stronę polać miodem.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ile jest tu zdjęć.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !