Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, umyć i poszatkować w paski. Dodać obrane i pokrojone w plastry jabłka, cebule pokrojone w piórka, przepołowione śliwki i żurawinę. Wymieszać składniki, przełożyć do słoików, zalać gorącą zalewą (z wody, soli, cukru, octu i przypraw) i pasteryzować około 30 minut. Podawać jako dodatek do dań obiadowych.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zapraszam do wypróbowania moich przepisów - zapewne znajdziecie Państwo coś odpowiedniego dla siebie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !