Sposób przygotowania

Kilka łyżek mąki wymieszać ze sproszkowaną papryką, tak aby mąka nabrała różowego koloru. Obtoczyć kawałki ryby i smażyć na głębokim tłuszczu.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    lubię rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !