Sposób przygotowania

Dymkę oczyszczamy, kroimy na kawałki. W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy na niego białe części cebuli, chwilę dusimy, dolewamy bulion, wrzucamy estragon oraz przyprawy. Gotujemy, przed koncem gotowania wrzucamy pokrojony wcześniej szczypior.


Przepis ten umiesciłam na portalu gotujmy.pl od nickiem dasada1

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawa zupa
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musi byc smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    fajna zupa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawa!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !