Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z dymki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula dymka ze szczypiorkiem 2 pęczek
olej do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek do smaku
estragon 1/2 łyzeczka
bulion warzywny 4 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z dymki

Dymkę oczyszczamy, kroimy na kawałki. W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy na niego białe części cebuli, chwilę dusimy, dolewamy bulion, wrzucamy estragon oraz przyprawy. Gotujemy, przed koncem gotowania wrzucamy pokrojony wcześniej szczypior.


Przepis ten umiesciłam na portalu gotujmy.pl od nickiem dasada1

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 09.06.2012 15:08
fajna
iknkirke 06.10.2011 19:01
ciekawa
annagebalska 06.02.2011 10:40
ciekawa
Nati 08.09.2010 13:07
super
Beata73 28.08.2010 22:40
ciekawa!
mundek1011 28.08.2010 18:03
fajna zupa!
dorota20w1 13.08.2010 22:41
ooo
Kate131 09.08.2010 08:25
musi byc smaczna
noculos 02.08.2010 18:29
ciekawa zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak