Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica spod strzechy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

4 plastry pomidora 4 krążki cebuli sól, pieprz troszkę zieleninki do posypania
jajko 2 szt.
masło 1 łyżka
mąka 1 łyżeczka
mleko 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica spod strzechy

Jajka roztrzepać z mąką i mlekiem. Pomidora i cebulę obsmażyć na maśle.Masę jajeczną przyprawić solą i pieprzem i wlać na patelnię. Smażyć chwilę, aż jajka się zetną . Posypać zieleniną.(ja zapomniałam). Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 20.08.2013 07:36
rewelacyjna jajecznica
Rybciia 05.07.2013 13:21
smaczna :-)
IZABELA29 02.04.2013 08:32
bardzo dobra
Seba 29.03.2013 09:31
extra śniadanie
teresa18 11.03.2012 08:16
dobra
kuklik 04.12.2011 06:54
rewelacja
barbara11561 19.11.2011 11:00
pyszna
Ewa104 10.09.2011 12:24
Fakt,że z mąką nie jadłam.Ale nic straconego.Wypróbuję wkrótce.
angelika14 07.09.2011 16:28
smakowite danie
bursztynek 27.08.2011 23:24
ja też nie jadłam jajecznicy z mąką - jutro na śniadanie :)
ben-ka 28.06.2011 23:06
O ! jajecznica:) ta to ma wzięcie:)
PaniMISIOWA 21.04.2011 16:29
jeszcze nigdy nie robiłam jajecznicy z mąka...
misia53 25.03.2011 10:02
I napewno lepiej mu smakowała jak moja....
Aneta41 25.03.2011 09:31
ostatnio taka robilam Arusiowi:)
Natalia/tubisiek 31.10.2010 10:10
na pewno bardzo smaczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak