Sposób przygotowania

Z mięsa schabowego przygotować kotlety. Lekko zbić tłuczkiem, opruszyć solą. 1-2 łyżki oleju wymieszać ze startym żółtym serem, grubo zmielonym pieprzem i ostrą papryką. Posmarować tym kotlety i odstawić do lodówki na 30 min. Ułożyć kotlety na ruszcie, piec po ok. 10 min z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki kotlet będzie pyszny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie się zapowiadają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    lubie pikantnosci...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiadają się smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !