Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Obrać i zetrzeć na małych oczkach tarki jarzynowej.Dodać 1łyżkę chrzanu, majonez (tyle, żeby związał masę). Posolić, popieprzyć do smaku.Wymieszać dokładnie i nakładać na plastry szynki. Zwijać ruloniki i układać na półmisku.Udekorować wg uznania (ja używam natki pietruszki i czerwonej papryki). W rondelku zagotować 1 l wody, dodać 1 łyżkę vegety i żelatynę, dokładnie wymieszać i zostawić do wystudzenia.Tężejącą galaretką zalać ruloniki.Odstawić do zastygnięcia. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    jadłam takie były dodatkowo zalane galaretą
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    To tak jak ja.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Są pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajne jedzenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !