Sposób przygotowania

Filety ugotować w wywarze, wyjąć, wywar połączyć z 3/4 rozpuszczonej żelatyny. Resztę żelatyny wymieszać z majonezem, wyłożyć dno i boki foremki, zastudzić
Ułożyć warstwami warzywa i rybę, zalać wywarem z żelatyną
Zastudzić.. Wyjąć i udekorować .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda fantastycznie:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    rewelacyjny przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    fajnie wygląda ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolinka w Kuchni

    Dobry przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    fajny pomysł na galaretę, i like it

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !