Sposób przygotowania

Włożyć warzywa do garnka, zalać wodą dodać przyprawy i pogotować ok 10-15 min.
Do wywaru włożyć łososia i gotować ok 10 mim
wyjąc rybę połamać na kawałki i rozłożyć po równo do miseczek, kubeczków itp..
Dodać plasterki marchewki i po łyżce zielonego groszku
Wywar doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać odrobinę soku z cytryny i rozrobić z żelatyną w proporcjach podanych na opakowaniu..
Zalać rybę w miseczkach wywarem i odstawić do wystudzenia.
Podawać galaretkę skropioną sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    jak pięknie podany
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    cudnie wykonany
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super dekoracja
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    elegancki:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    zrobione jak w restauracji bardzo profesjonalnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pychotka
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    brzmi świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !