Składniki:
seler naciowy | 2 gałązki |
rzodkiewki | 5-6 sztuk |
cebulka ze szczypiorkiem | 1 sztuka |
pierś z kurczaka | 3 małe sztuki |
ser żółty | 50 g |
jaja | 3 sztuki |
majonez | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
seler naciowy | 2 gałązki |
rzodkiewki | 5-6 sztuk |
cebulka ze szczypiorkiem | 1 sztuka |
pierś z kurczaka | 3 małe sztuki |
ser żółty | 50 g |
jaja | 3 sztuki |
majonez | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: