Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąc przez praskę i utrzec z solą. Umyse i osuszone mięso skropic sokiem z cytryny, natrzec solą z czosnkiem i pbsypac pieprzem i ziołami prowansalskimi. Zawinąc w folie aluminiową i piec w brytfanie w piekarnku nagrzanym do około 200 stopni. Piec około godziny. Przed podaniem pokroic w grube plastry. Danie równie smaczne na zimno.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo lubię takie proste przepisy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    piersi dobra rzecz
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    musi być dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    konkretne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    można sobie pojeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !