Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert i Roquefort na krakersach z winogronami :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

12 średniej wielkości słonych krakersów
6 kawałków ( trójkącików ) sera Roquefort ( takiej wielkości by się mieściły na krakersach )
winogrona czerwone 6 szt.
winogrona zielone 6 szt.
camembert 6 trójkącików

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert i Roquefort na krakersach z winogronami :

Krakersy posmarować delikatnie masłem ( tyle by ser położony na krakersie przyklejał się do niego ).Na każdego krakersa położyć trójkącik sera .Obok położyć po 2 połówki ciemnego i połówkę zielonego winogrona ( ciemne przy serze Roquefort , zielone przy serze Camembert .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madi356 01.08.2011 23:28
super pomysł
iknkirke 20.04.2011 10:22
fajne
Barbara40 08.01.2011 10:08
Lubie serki pod kazda ostacia, mysle, ze w tej, tez sa pyszne
edyta18-20 10.10.2010 20:29
szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak