Sposób przygotowania

Ananasa wyjąć z zalewy. Posypać przyprawami . Skropić sosem Tao-Tao. Oprószyć mąką . Na patelni rozgrzać oliwę . Na tłuszcz kłaść plastry ananasa i smażyć po 2-3 minuty z każdej strony

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Jadłam takiego anansa ze schabowym. Nawet nieźle smakuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja smazonego ananasa nie jadłam ale wiem,że musi byc pyszny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    ale super przepis!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pewno dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Palce lizać:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !