Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa makowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mak 20 dkg
migdały 2 dkg
mleko 3,2% 2 litry
Makaron kolanka 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: zupa makowa

Mak namoczyć w zimnej wodzie i odcedzić. Zmiksować mak z migdałami, wlać mleko zagotować i zarzucić makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja1 11.01.2011 19:28
bardzo ja lubię gotować i smakować!
mamusia1 03.10.2010 15:38
Superowy pomysł
Smakosz6 11.09.2010 12:32
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak