Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rulony z polędwicy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 50 dkg
śliwki suszone 10 dkg
tłuszcz do smażenia 10 dkg
wino czerwone wytrawne 100 ml.
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: rulony z polędwicy

Polędwicę pokroić i ubić tłuczkiem. Posolic i popieprzyć,wyłożyć po 2 śliwki i zrolować. Roladki podsmażyć na tłuszczu.Podawać do ryżu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja1 11.01.2011 19:27
wspaniałe i nie takie trudne!
mamusia1 03.10.2010 15:40
pyszne i niepowtarzalne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak