Sposób przygotowania

Brytfankę grubo wysmaruj masłem. Cielęcinę pokrój w cienkie plastry, każdy rozbij lekko tłuczkiem. W formie układaj warstwę mięsa i słoniny, posypują je przyprawami. Na wierzchu powinna być słonina. Wlej rosół, przykryj i piecz godzinę w temperaturze 180 st.C. Podawaj z pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    swic

    zrazy, znaczy się lubię zawsze i wszędzie:)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    szkoda ze nie ma zdjecia, ale wydaja sie apetyczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !