Sposób przygotowania

1/4 ziemniaków ugotować,a resztę zetrzeć na tarce. Obie masy połączyć i zagotować. Masę ziemniaczana polać przyrumieniona cebulą. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    śmieszne ale dobre!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    przypominają historię!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    niezły przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Stare, pyszne danie !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fascynuj?ca nazwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    ale proste danie- i dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawe i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    rzeczywiście historyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !