Sposób przygotowania

Papryki obierz ze skórki i pokrój w wąskie paski. Filety rybne obtocz w mące i usmaż na złoty kolor. Następnie przełóż ryby do żaroodpornego naczynia i posyp pokrojoną papryką. Zrób sos za śmietany przyprawionej solą i słodką papryką i polej ryby. Piecz 20 minut w 200 st.C.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aniolek2

    Ciekawy przepisik:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spoko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    klasycznie dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !