Sposób przygotowania

Płatki ugotowac na mleku do miękkości. Ostudzic. Powinny byc gęste. Dodac jajka i dobrze wymieszac. Cebule posiekac w ksteczkę i zeszklic na masle. Dodac do masy z płatków, posolic do smaku i wymieszac Formowac małe kotleciki, obtaczas w bułce tartej i smażyc na patelni. Najlepiej smakują z pikantną surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    te kotlety są raczej niejadalne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    zdrowie najważniejsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    przy kotletach to coś nawet nie leżało
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    zapewne zdrowe, ale u mnie w domu nie przejdą :(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !