Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podpłomyki po tarnowsku

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 500 g
jajko 2 szt.
mleko 1/2 szkl.
kminek 1 łyzka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: podpłomyki po tarnowsku

Zarobić ciasto i wałkować okrągłe placki i piec na gorącej blasze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 28.10.2013 10:07
moje ulubione
mamusia1 13.05.2013 15:09
są świetne!!!!
[email protected] 30.04.2012 18:30
mmusze zrobic
usmiech 25.01.2012 11:33
dobre
eli_555 25.06.2011 23:10
pycha
Grażyna13 20.10.2010 16:30
Muszą być pyszne :)
Łucja1 29.08.2010 16:06
warto przyrządzić!
Beata73 22.08.2010 18:33
można podać z masłem czosnkowym!
Beata73 29.07.2010 17:21
pyszne i niepowtarzalne!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak