Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do gotującego się bulionu wrzucamy pokrojone w kostkę warzywa: ziemniaki, marchew, pietruszkę, natkę i cebulę.Dodajemy ziele angielskie i do smaku sól, pieprz, majeranek. Gotujemy aż jarzyny zmiękną.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    jedna z ulubionych zup
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    uwielbiam taką ogórkową
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    istna pychota !
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    domowa zupka najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janina

    Ulubiona zupka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Michał2

    mniam, zjadłbym pychota:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    uwielbiam ogórkową
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo ładna i apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !