Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z pieczarkami i musztardą francuską

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 4 płaty
pieczarki 4
cebule 2
Musztarda francuska Prymat 3 łyżki
ketchup 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z pieczarkami i musztardą francuską

Śledzie wymoczyć 1 h w zimnej wodzie aby nie były słone. Pieczarki obrać, pokroić w kostkę i podsmażyć. Wystudzić. Cebulę i śledzie pokroić w kostkę.
Musztardę wymieszać z ketchupem i dodać do śledzi. Wszystko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 14.12.2016 21:28
warto zrobić
norweska20 09.02.2014 16:40
śledzik smacznie podany
w mojej kuchni 08.09.2013 00:22
dla mnie zrobiłaś przysmak..
Megg 07.09.2013 21:17
uwielbiam śledziki
leonowie 07.09.2013 18:31
oj zjadłabym :)
Konczi 07.09.2013 17:56
super przepisik ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak