Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marmolada z czarnych porzeczek i jabłek

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

przecier jabłkowy 1 kg
przecier z czarnych porzeczek 500 g
cukier 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: marmolada z czarnych porzeczek i jabłek

Łączymy oba przeciery i dodajemy cukier. Wysmażamy. Gorący nakładamy do słoików.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 03.05.2013 13:05
przepyszna!!!!
Łucja1 10.01.2011 17:38
bardzo smaczna marmolada
mamusia1 03.10.2010 15:38
Superowy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak