Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

powidło z agrestu

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

agrest 1 kg
cukier drobny 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: powidło z agrestu

Agrest myjemy i miksujemy. W garnku gotujemy z cukrem i gorący wkładamy do słoików.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 23.07.2013 08:39
bardzo aromatyczne
Łucja1 09.01.2011 15:00
wspaniałe!
Łucja1 09.01.2011 15:00
wspaniałe!
mamusia1 03.10.2010 15:37
Superowy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak