Sposób przygotowania

Gruszki obieramy i kroimy. Wkładamy do garnka i gotujemy z woda. Dodajmy żurawiną i cukier. Gdy się rozgotują dać do słoików i przewrócić do góry dnem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    KOREKTA! dodać do tego szczyptę mielonego imbiru.
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    trafna uwaga!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    do mięsa nie zastąpiona!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    do mięsa nie zastąpiona!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    wspaniały pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna do wołowiny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczny dodatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !