Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

borówki do mięsa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 1 kg.
woda 500 ml.
cukier 300 g.
borówki 1 kg.

Przepis i sposób przygotowania na: borówki do mięsa

Jabłka obrać i pokroić. Wrzucić do garnka i rozgotować razem z borówkami , wodą i cukrem. Gotowe borówki gorące wkładać do słoików i zakręcać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 04.05.2013 09:30
polecam wszystkim
Łucja1 08.01.2011 18:50
smaczne!
mamusia1 27.09.2010 16:32
pyszne na zimę!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak