Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1/2 kg
sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek. do smaku
ogórek kiszony
cebula
ser gauda
Musztarda francuska Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z grilla

Mięso kroimy na kotlety i dość cienko ubijamy. Każdy doprawiamy solą, pieprzem i Vegetą. Z jednej strony smarujemy musztardą. Na każdy kładziemy plaster sera, kawałek ogórka i cebuli. Zwijamy w roladki i nabijamy na szpadki do szaszłyków. Każdy polewamy delikatnie olejem. Dobrze jak zrazy postoją kilka minut w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 20.11.2010 16:40
Dla amatorów mięs, to jest danie na medal.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak