Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Owsianke przygotowuję dzień wcześniej wieczorem, a rano tylko odgrzewam
Mleko zagotować wraz z płatkami i otrębami, skręcić
Dodać do mleka ulubione dodatki orzechy, żurawinę, morele, kokos, jabłko.. co kto lubi. Przez noc zmiękną.
Rano podgrzać owsiankę, jeśli jest zbyt gęsta to dodac jeszcze trochę mleka

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smak dzieciństwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    nogawkuchni

    Uwielbiam owsianki przygotowywane na wszelakie sposoby,z różnorakimi dodatkami,owsianka to według mnie bardzo pożywne i sycące śniadanie,Twoja prezentuje się bardzo smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !