Sposób przygotowania

Wymieszać mąkę z wodą i mlekiem. Utrzepać trzepaczką do jednolitej masy. Smażyć na odrobinie oleju. Po usmażeniu by pozbyć się tłuszczu z nalesników można położyc je na ręczniczkach papierowych, dobrze wchłaniają tłuszcz. Można podawać sote, z dżemem albo z cukrem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pipi765

    aż linka cieknie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mniam :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie robiłam
  • 0
    wielkanoc-2014
    Opublikowano

    izi1983

    uwielbiam z dżemem truskawkowym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !