Sposób przygotowania

Borowiki rozdrabniamy i zalewamy olejem. Odkładamy w ciemne miejsce na dwa dni.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    wspaniała do makaronu!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa..
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    dobra do sosów
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    poolecam go!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !