Sposób przygotowania

Jeśli mamy pite to przekrajmy na pół w środku robimy utwór i opiekamy w opiekaczy, jeżeli mamy zwykła bułkę t robimy otwór nożem u góry i również opiekamy w opiekaczu. Sos tzatziki przygotowujemy wg przepisu na odwrocie. Mięso smażymy na patelni z dodatkiem przyprawy kebab gyros prymat i kroimy na małe kawałki. Przygotowujemy sałatkę z poszatkowanej kapusty pekińskiej i pokrojonej reszty warzyw. Opieczoną bułkę napełniamy najpierw sosem tzatziki następnie kładziemy warstwę sałatki, mięso kolejna warstwa sałatki i polewamy sosem na górze.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Prosty, dobry kebab
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !