Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia faszerowana kaszanką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia
kaszanka 1 pętko
Musztarda sarepska Prymat
ketchup
olej 3 łyż.
sól i pieprz do smaku
chrzan 1 łyż.

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana kaszanką

Cukinię przekroić na połowę i wydrążyć środek.
Kaszankę rozdrobnić widelcem, z dodatkiem chrzanu,
soli, pieprzu, oleju i łyżki musztardy. Farszem
napełniamy cukinię. Układamy na blasze i pieczemy
do momentu, gdy cukinia będzie miękka.
Podajemy z odrobiną musztardy i ketchupu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 12.05.2011 20:09
pierwsze słysze podoba mi sie
gusia1000 21.11.2010 12:22
Świetny pomysł.
annamariakowalczyk3 24.10.2010 22:00
mniam
annamariakowalczyk3 24.10.2010 22:00
mniam
annamariakowalczyk3 24.10.2010 22:00
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak