Sposób przygotowania

Na patelni podsmażamy cebulkę. Gotujemy bulion warzywny, dodajemy do niego pokrojoną w kostkę cukinię ze skórką, podsmażoną cebulę, utartą marchewkę i seler. Wszystko przyprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy ok. 15 minut. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy 2 łyżki śmietany rozmieszanej z mąką i łyżkę siekanego koperku. Zupę zagotowujemy, podajemy z grzankami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj jaka apetyczna :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    coś innego, warte wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pychy danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo apetyczna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    szybka i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawa ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    apetycznie wyglada!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !