Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica ze szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4
masło 20 gram
Szczypiorek cienki do smaku
sól do smaku
pomidor 1
pieczywo razowe 4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica ze szczypiorkiem

na patelni rozgrzewamy masło wbijamy jajka, doprawiamy solą pieprzem mieszamy i smażymy 3-5 minut, pod koniec dodajemy drobno pokrojony szczypiorek. mieszamy i wykładamy na talerz. Podajemy z pieczywem razowym i pokrojonym w ósemki pomidorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak