Sposób przygotowania

Pory oczyscic i pokroic w talarki. Jabłka obrac i zetrzec na tartce z dużymi otworami. Wymieszac wszystko z natką, majonezem i musztardą. Podawac jako dodatek do mięsnego obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    pora na surówkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    bardzo smaczna surówka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pycha!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bomba
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    jemy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    dziwne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !