Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pory i jabłka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jasne częsci z dużych porów 2 szt
majonez 2-3 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
jabłka 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pory i jabłka

Pory oczyscic i pokroic w talarki. Jabłka obrac i zetrzec na tartce z dużymi otworami. Wymieszac wszystko z natką, majonezem i musztardą. Podawac jako dodatek do mięsnego obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 06.05.2011 14:48
dziwne
Barbara55 20.04.2011 16:18
jemy
kielcok1 21.03.2011 15:33
bomba
Allice 04.03.2011 11:29
pycha!
Ela20 02.03.2011 11:33
bardzo smaczna surówka :)
rakow2
rakow2 03.01.2011 15:51
pora na surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak