Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigosik z cebulki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 150 g
kiełbasa cienka 35 g
przyprawa uniwersalna Kucharek
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Bigosik z cebulki

Cebulkę obrać, pokroić w plastry.
Kiełbasę pokroić w kostkę.
Na rozgrzany olej wrzucić cebulkę i dusić pod przykryciem.
Jeżeli cebulka jest na wpół miękka, dodać przyprawy i kiełbasę, dusić do miękkości.
Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 19.10.2011 09:24
fajne
SyMiki 22.09.2011 22:55
uwielbiam cebulkę z kiełbaską
gusia1000 22.02.2011 00:12
Super danie.
pawel007 18.08.2010 04:01
ciekawy przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak