Sposób przygotowania

Galaretkę agrestową rozpuścić w przegotowanej wodzie wg przepisu.
Rozlać do 4 pucharków.
Do każdego pucharka włożyć po jednym biszkopcie.
Odstawić do zastygnięcia.
Druga galaretkę rozpuścić tak jak pierwszą.
Przestudzić i zalać galaretkę agrestową.
Położyć pozostałe biszkopty na krzyż z pierwszymi.
Odstawić do stężenia.
Biszkopty same wchłoną odpowiednią ilość galaretki, dlatego nie należy ich zatapiać w galaretce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    Deser jak się patrzy. Dzieciaki będą wniebowzięte.
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Czesto robie takie deserki - pyszne i latwe,
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !