Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki panierowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 1 szt
olej do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
parówki 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki panierowane

Parówki obrać z osłonek. Jajo roztrzepać. Tartę bułkę wymieszać z przyprawą do gyrosa (ilosc wg. upodobań). Parówki panierować w jajku i bułce i smażyć na złoto ze wszystkich stron na oleju. Podawać z dowolną surówka i/lub frytkami, najlepiej polane ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 24.01.2012 21:28
nigdy nie panierowalam, a pzreciez to proste...zrobie tak
malaczarna23 24.12.2011 08:05
pyszne
anemon 12.11.2011 08:02
Ciekawy pomysł.
Justyna223 01.09.2011 09:41
pysznie wyglądają
eli_555 20.08.2011 22:46
fajny pomysł
PaniMISIOWA 16.08.2011 15:04
świetne! jeszcze takich nie widziałam!
manaika 10.04.2011 15:36
tego jeszcze nie próbowałam
Tomek14 15.02.2011 10:21
pycha!!
mala2021 10.12.2010 15:13
hmmm muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak