Sposób przygotowania

Śledzie moczymy w wodzie przez ok. pół godziny. Cebulę kroimy w prążki i zalewamy wrzątkiem na ok. 10 min. Odsączone śledzie kroimy w grubsze paski i przekładamy do miski. Odcedzoną cebulę przekładamy na śledzie i zalewamy doprawioną śmietaną.
PS Przed podaniem można odstawić na kilka godzin do lodówki.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    lubię śledzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ja też, bardzo!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam moje ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ja nie dodaje soli bo śledziki już są słone nawet po wymoczeniu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne,lubię takie śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !