Sposób przygotowania

Ogórki kroimy na 4 cm odcinki i wydrążamy cały miąższ. Szynkę kroimy w drobną kosteczkę, mieszamy z twarożkiem, dodajemy pestki ze słonecznika, drobno posiekany szczypiorek, solimy i doprawiamy pieprzem. Powstałym farszem nadziewamy wcześniej wydrążone ogórki. Dekorujemy kulkami powstałymi z wydrążenia ogórka. sezam prażymy na suchej patelni, a po wystudzeniu posypujemy ogórkowe sushi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta51

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gucio

    super akurat sezon ogórkowy w pełni na pewno wypróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !