Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszna fasolka szparagowa z pieczarkami do obiadu.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 50 dag
pieczarki 20 dag
cebula 1 szt
sól, pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszna fasolka szparagowa z pieczarkami do obiadu.

Pieczarki pokroić w plastry i razem z cebulą i udusić na maśle. Fasolkę ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Gotowe pieczarki wymieszać z poprzecinaną na połowę fasolką. Masło rozpuścić na patelni dodać łyżkę bułki tartej i zarumienić. Zarumieniona bułką tarta polać fasolkę z pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak