Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

1. Kawałki dorsza smażymy.
2. Zalewę ze słoika z marchwi wlewamy na patelnię. Marchew wykładamy na talerz i widelcem rozgniatamy, wrzucamy do zalewy. Wstawiamy na mały ogień razem z przyprawami.
3. Pokrojoną cebulę smażymy na patelni, łączymy z marchewką, dodajemy koncentrat, jeszcze trochę dusimy, następnie nakładamy na rybę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika148

    pyszny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne, tylko gzie pomidory w przepisie:)?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    \"fajne, tylko gzie pomidory w przepisie:)? \" - w koncentracie ;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super z pomidorkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !