Sposób przygotowania

Do garnka włożyć wędzony boczek, pokrojone ziemniaki, marchew , pietruszkę , seler , por, liście laurowe, ziele angielskie .Gotować 1 godzinę .Dołożyć fasolę , białą kiełbasę .Zmniejszyć gaz i gotować 30 minut. Na patelni na oleju usmażyć pokrojoną w piórka cebulę i dodać do garnka . Barszcz biały rozrobić w zimnej wodzie i wlać do zupy . Gotować 10 minut. Doprawić majerankiem , pieprzem , śmietanką . Podawać posypaną zieloną pietruszką .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Ciekawe jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !