Sposób przygotowania

Cebulę oraz czosnek obrać i posiekać, a następnie przesmażyć na maśle w niedużym rondlu. Seler i jabłko obrać, podzielić na małe kawałki i wrzucić do cebuli, zalać 375 mililitrami gorącej wody i gotować na wolnym ogniu. Pomidory obrać ze skóry ,podzielić na ćwiartki i wrzucić do warzyw, całość doprawiając solą, pieprzem i cukrem oraz słodką papryką. Kiedy wszystkie warzywa będą już miękkie, zmiksować je. Dodać fasolę i trzymać na ogniu jeszcze 10 minut. Żółty ser zetrzeć na tarce i posypać nim potrawę tuż przed podaniem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pyszności.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przepis -bomba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !