Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chrupiąca pierś indycza

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś indycza 1-2 szt
Chili pieprz cayenne mielone Prymat DO SMAKU
olej do smażenia DO SMAKU
jajko 2 szt
mąka DO SMAKU
sezam DO SMAKU
Papryka ostra mielona Prymat DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: chrupiąca pierś indycza

Pierś kroimy na mniejsze części. Przyprawiamy je.Każdy kawałek panierujemy i posypujemy sezamem. Smażymy z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

borys 28.07.2010 11:13
Brzmi apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak