Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

de volaille z kurczaka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka 4 SZT.
masło DO SMAKU
jajko 2 SZT.
mąka DO SMAKU
natka pietruszki DO SMAKU
Papryka ostra mielona Prymat DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: de volaille z kurczaka

Piersi kurczaka przyprawiamy i posypujemy natka pietruszki. Umieszczamy na każdy kawałku masło i zwijamy je w rolady.Panierujemy mięso i smażymy na rozgrzanym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kome 14.04.2011 21:26
Klasyczne najlepsze
Tomcio1 28.07.2010 11:24
Lubie dewolaj
borys 28.07.2010 11:14
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak