Sposób przygotowania

Żółtka trzemy z cukrem dodajemy kefir oraz przesianą mąką i szczyptą soli. Dodajemy pianę z białek i wszystko mieszamy.Brzoskwinie kroimy na cienkie plasterki lub kostkę i mieszamy z ciastem. Smażymy z obu stron na złocisty kolor. Podawać ciepłe posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    wyglądają bardzo apetycznie muszę je też tak zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Lubię racuszki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne racuszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne racuszki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !