Sposób przygotowania

Galaretki i żelatyne rozpuszczamy w 2 szklankach gorącej wody, następnie studzimy w zimnej wodzie.

Śnieżki ubijamy w mleku, dodajemy zimną galaretkę, kulki czekoladowe i wylewamy na blaszkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też robię takie błyskawiczne wynalazki ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    można by je jeszcze w czymś obtoczyć...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wygląda świetnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    lekka, kolorowa i pyszna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    lekka, kolorowa i pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !